fredag den 19. februar 2010

Hervey Bay - Fraser Island








Mandag morgen tog vi en tidlig bus norpaa til Hervey Bay. Her moedte vi 7 andre unge, som vi nu har camperet med i 3 dage paa Fraser Island.
Vores gruppe - The Vikings - bestod af os to danske piger, 4 tyskere og tre fra Norge - 6 piger og 3 drenge.

Efter lidt frustrationer over manglende information kom vi godty afsted i en taetpakket firhjulstraekker, og med forskellige humoristiske indslag fra gruppens medlemmer fik vi hurtigt smil paa laeberne.
Fraser Island er en stor sandoe med de laekreste sandstande. Desvaerre er havet ud for oeen beboet af tigerhajer, saa havbadning var ikke lige sagen. Til gengaeld har oeen ogsaa de smukkeste krystalklare soeer, man kan taenke sig, saa der var rig mulighed for badning alligevel.
Foerst gik turen til Lake McKenzie, hvor de fleste trodsede regnvejret og tog en svoemmetur - SKOENT! Vi havde ogsaa meget sjov med at koere paa de meget ujaevne skovveje og fraese langs havet paa de lange hvide sandstrande. Her hilste vi paa et par dingoer.
Om aftenen slog vi teltlejr paa stranden og lavede mad over medbragte gasblus. Heldigvis havde vi toervejr begge aftener, og vi faldt i soevn under de smukkeste stjernehimler med den tydeligste maelkevej vi til dags dato har oplevet.
Paa trods af meget regnvejr og daarlig information har vi haft en FANTASTISK tur med nogle utyrolig soede mennesker. I aften rejser vi videre nordpaa til Airlie Beach sammen med de fire tyskere. Vi haaber selvfoelgelig paa solskin, men lige nu har de lovet oversvoemmelser. Vi er derfor lidt spaendte paa, hvad vi har i vente, naar vi stiger ud af bussen i morgen tidlig..

2 kommentarer:

  1. Hej Kristine. Super dejligt at vi kan følge med i jeres tur. Rigtig skønne billeder I har fået lagt ind. Håber at I har det rigtig godt og at I nyder det. Mange knus og tanker fra Anna Lene og Emil.

    SvarSlet
  2. Hvorfor er der ingen billeder af dingoerne? En hund er vel en hund?
    Men dejligt at hoere I har det godt, og fedt at opleve at der faktisk er nogle der er i stand til at holde deres blog updated.
    Til slut lidt mere brok...pas nu paa i ikke kommer til at haenge i the tourist-track hele vejen til Cairns. Der er masser af fede steder, der ikke er naevnt i Lonely Planet!

    Hilsen Thomas

    SvarSlet