tirsdag den 30. marts 2010

Road Trip





Den 25. marts begav vi os sammen med Sebastian og Marcel videre sydpaa i en dejlig udlejningsbil. Vi koerte til Invercargill og herfra langs kysten mod Dunedin. Paa turen saa vi bl.a. soeloever og saeler.
Om aftenen holdt vi ind i en meget lille by, hvor der skulle vaere mulighed for at se pingviner. Da udvalget af overnatningsmuligheder var meget begraenset, endte vi ud med at leje vores egen lille lejlighed med braendeovn og overvaeldende meget plads i forhold til det vi efterhaanden er vandt til. Mellem kl 18 og 20 tog vi paa pingvinjagt, og vi var saa heldige at se en af de sjaeldne yellow-eyed pinguins. Herefter tog vi hjem i luksus-suiten og lavede laekker aftensmad. Resten af aftenen tilbragte vi over et spil Monopoly foran braendeovnen med roedvin og varm kaffe.

Fredag den 26. stod vi tidligt op og tog en rask loebetur. Herefter spiste vi dejlig brunch og koerte det sidste stykke til Dunedin. Om aftenen skulle vi til den store Rugbykamp mellem Lions og Highlanders, og heldigvis vandt vores hold :-)

Loerdag den 27. havde vi en lang koeretur foran os til Milford Sound. Vi overnattede paa Milford Lodge, hvor vi igen hyggede os om aftenen. Den efterfoelgende morgen tog vi paa sejltur paa Milford Sound. Det var utrolig smukt, og mod alle ods havde vi fuld solskin hele dagen (det regner normalt 200 dage om aaret).
Om aftenen kom vi tilbage til Queenstown og skulle til at tage afsked med Sebastian og Marcel, hvis rejseeventyr sluttede her. Dette skulle selvfoelgelig fejres med maner, saa efter en god middag og en liter Havannah Club tog vi videre til den naermeste bar og festede hele natten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar